Елементарно, але працює: що робити, щоб паска не падала
Елементарно, але працює: що робити, щоб паска не падала

Елементарно, але працює: що робити, щоб паска не падала

Тісто для паски повинно рости як до випікання, так і в духовці. Як власними руками не зашкодити процесу – розповідає 24 Канал.

Що робити, щоб тісто не падало

Перепад температури та протяг – головні вороги ідеальної паски. Якщо ви хочете домогтися найкращого результату, то важливо уникати цих двох факторів.

Секрети тіста для паски / Фото з соцмереж

Саме тому всі інгредієнти для паски повинні бути кімнатної температури. Коли ж ви замісите тісто, воно повинно підростати у теплому місці без протягів.

Під час дверцята духовки не можна відкривати до того моменту, поки тісто добре не пропечеться. На це як правило потрібно 25 – 30 хвилин.

Підказка популярного шефа: скільки часу потрібно варити яйця на Великдень.

Джерело матеріала
loader