
Запорука соковитого та ніжного м'яса: готуємо найкращий маринад для шашлику
Маринад дуже простий, але м'ясо вийде незрівнянним. Рецептом ділиться 24 Канал з посиланням на WomanLife.
Найсмачніший маринад для шашлику
- Час: 5 хвилин
- Порції: 1
Інгредієнти на 1 кілограм свинини:
– 500 мілілітрів томатного соку;
– 2 зубки часнику;
– 1 цибуля;
– солодка паприка – до смаку;
– сіль, чорний перець (свіжомелений) – до смаку.
Приготування:
- Перед початком маринування підготуйте м'ясо. Помийте та розріжте на шматочки 4 на 4 сантиметрів.
- М'ясо складіть у пластиковий або скляний посуд та залийте маринадом. На 1 кілограм свинячої вирізки потрібно близько 500 мілілітрів маринаду.
- Час маринування залежить від рівня жорсткості м'яса. Якщо поміщаєте його в холодильник, то знадобиться 8 – 10 годин, якщо ж при кімнатній температурі – 2 – 3.
Спробуйте приготувати цей маринад – не розчаруєтеся!
Теж смачно: сальтисон від Ярославського.

Секрети ідеального підживлення малини: такими ягоди не були ще ніколи
24tv

Паска буде кольору сонця: що додати у великодню випічку, щоб вона була жовтою
24tv

Прокладки, ліхтарик та дощовик: без яких речей не можна йти у похід
Знай

Шкодуватимуть до смерті: туристи назвали розваги на відпочинку, які стали розчаруванням
24tv

Не залишиться і сліду жиру: ось як прати кухонні рушники
24tv

Що старання не пішли коту під хвіст: чому паска кришиться і як цього уникнути
24tv

Великодня "Шуба": готуємо салат з оселедцем на свята – рецепт Ектора
24tv