/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F45%2F70f9743afb7754103d5ee4f07d08be22.jpg)
Всього один інгредієнт зробить котлети надзвичайно соковитими: що до них додати
Чудово підійдуть на обід чи вечерю
Котлети — страва, знайома мало не кожному з дитинства. У кожної родини — свої традиції, свої улюблені рецепти: хтось готує класичні м’ясні, хтось віддає перевагу ніжним січеним, а хтось експериментує з овочами.
Варіантів безліч, але сьогодні хочемо поділитися особливим рецептом — котлетами з вівсянкою. Вони не лише смачні та соковиті, а й корисні, поживні й чудово тримають форму. Рецептом з нами поділилися на Instagram-сторінці "receptoria_18".
Як приготувати соковиті котлети з вівсянкою
Інгредієнти:
- фарш курячий — 450 г;
- фарш свинячий — 450 г;
- цибуля — 2 шт.;
- часник — 2 зубчики;
- яйця — 2 шт.;
- вівсяні пластівці — 70 г;
- молоко — 100 мл;
- сіль, перець;
Спосіб приготування:
1.Вівсянку залити молоком і залишити.
2.У фарш додати терту цибулю, яйце, спеції та вівсянку прямо з молоком, перемішати.
3.Сформуйте котлети та посмажити, а потім можна протушкувати.

