/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F45%2F9c2bccc017456ce46258e12cef563365.png)
Як зробити ресторанну страву зі звичайної курятини: простий рецепт
Як приготувати курку дуже соковитою
З курки можна приготувати чимало смачного. Ми розповідали, як приготувати апетитнийлінивий пиріг з фаршем. Тепер поділимось рецептом дуже смачного та соковитого курячого філе.
Кулінарна блогерка під ніком pns_anastasia розповіла, як приготувати цитрусову курочку в духовці. Вона виходить соковита і дуже ароматна — справжня ресторанна страва.
Інгредієнти:
- Куряче філе — 2 шт
- Апельсин — 1 шт
- Лимон — 1 шт
- Соєвий соус — 2 ст. л.
- Мед — 1 ст. л.
- Оливкова олія — 2 ст. л.
- Сіль, перець, орегано, розмарин — до смаку
Спосіб приготування:
- Половину апельсина і половину лимона наріж кружечками. На курячому філе зроби надрізи навхрест, не прорізаючи до кінця.
- З решти цитрусових вичави сік і приготуйте соус на їх основі. Додай соєвий соус, мед, оливкову олію та спеції.
- З шматочка пергаменту зроби "човник", для цього склади його в гармошку і скрути краї вгору, щоб вийшла мисочка. На її дно виклади кружечки апельсина та лимона.
- На цитруси курку надрізами вгору і полий соусом. Запікай у розігрітій до 180°C духовці впродовж 30 хвилин.
Подавати таку курочку можна прямо в пергаменті — вона має чудовий вигляд. Також ми розповідали, як приготувати апетитний салат зі смаком шашлику.

