/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F1%2F6787755fc122846d1be84c2b4402d38f.jpg)
Через сім хвилин уже можна смажити на мангалі: швидкий маринад для філе
Якщо ви не встигли підготувати традиційний маринад для м’яса, а гості вже на підході, є набагато швидший і простіший варіант.
Цей маринад дозволяє зробити шашлик соковитим і смачним за мінімум часу.
Процес приготування:.
Спочатку потрібно розчинити сіль у теплій воді, доки кристали повністю не зникнуть.
Потім додайте нарізану великими кільцями цибулю і подрібнений часник.
Спеції можете обрати за своїм смаком.
М’ясо наріжте порційними шматочками та повністю занурте в маринад.
Зверху покладіть важіль і залиште м’ясо маринуватися на 7 хвилин — цього часу достатньо, щоб розчин проник у волокна.
Після цього дістаньте м’ясо і розпочинайте смаження.
Секрет цього маринаду в тому, що сольовий розчин створює осмотичний тиск, який значно прискорює проникнення маринаду в м’ясо.
Цибуля і часник виділяють ферменти, які сприяють розм’якшенню м’ясних волокон.
Тепла вода своєю чергою допомагає прискорити процес дифузії.

