/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2F718b3421fdc93fd6c62978e4af76f502.jpg)
Анчелотті прокоментував скандальний епізод за участі Вінісіуса у Кубку Іспанії
"Королівський клуб" унапруженому поєдинку проти басків зумів вийти у фінал Кубка Іспанії. Матч запам'ятався скандальним епізодом за участі Вінісіуса Жуніора, повідомляє 24 канал.
Анчелотті незадоволений рефері
В одному з епізодів гравець Реала Сосьєдада у жорсткому підкаті влетів у коліно Вінісіусу Жуніору, без наміру зіграти у м'яч. Проте суддя нагородив порушника правил лише жовтою карткою.
Рішення головного рефері обурило представників Реала, зокрема, Карло Анчелотті. Головний тренер "вершкових" висловився стосовно епізоду за участі Вінісіуса Жуніора.
Момент з Вінісіусом? Для мене це була червона картка, але це ситуація, коли вибір має зробити суддя. Для нього це жовта, а для мене – червона,
– сказав Анчелотті.
Нагадаємо, що фінал Кубка Іспанії заплановано на 26 квітня 2025 року. Реал зіграє з переможцем пари Атлетіко – Барселона. Матч між "матрацниками" та каталонцями відбудеться 2 квітня о 22:30 за київським часом.
Раніше Карло Анчелотті розповів, хто з воротарів зіграє у фіналі Кубка Іспанії. Італійський фахівець уникнув від конкретної відповіді, заявивши, що зіграти може будь-хто.

