/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F64%2Fe391e866fd36c59f3782196e8525a599.jpg)
Як швидко розморозити м'ясо: чотири способи
Правильний процес розморожування м'яса не буває швидким. Зазвичай, він займає 5-10 год.Але часто ми забуваємо вчасно вийняти м'ясо з морозильної камери вчасно.Gazeta.ua ділиться чотирма способами, як максимально швидко розморозити м'ясо і при цьому не втратити його корисні властивості.Перекладіть м'ясо у пакет і міцно зав'яжіть. Для цього зручно використовувати пакети для запікання.Далі, або нагрійте воду до 50 градусів на плиті, або просто наберіть гарячу з-під крана. Опустіть м'ясо у воду, накрийте кришкою.Через 5 хв м'ясо переверніть на іншу сторону і залиште ще на 5 хв у воді під кришкою. М'ясо буде майже повністю розмороженим.Кухонна сіль здатна на дива. Щоб розморозити м'ясо таким способом, потрібно налити воду у миску, додати туди одну столову ложку солі й покласти у воду шматок м'яса. М'ясо потрібно залишити у воді на 5 хв.За 20 хвилин вдасться розморозити, якщо у теплу воду додасте цукор. На 1 л води треба 3 ст. л. ложки. Коли цукор повністю розчиниться, покладіть у воду шматок замороженого м'яса та залиште на 15-20 хвилин. За цей час він повністю розморозиться.М'ясо не втратить смаку та аромату, а такий метод перешкоджає появі бактерій при розморожуванні, тому можна не турбуватися щодо поживності страви.Покладіть шматок м'яса у ємність, яку можна ставити у мікрохвильовку. Увімкніть режим розморожування.Якщо у мікрохвильовки немає режиму розморожування, то оберіть режим підігріву або щадний режим готування і недовго тримайте м'ясо у мікрохвильовці. Краї м'яса можуть стати майже вареними, але загалом всередині продукт буде просто розморожений.

