/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2F7670dc9823b3a426307cff24fb00f27f.jpg)
Її обожнюють усі: запікаємо картопельку по-селянськи – улюблена скоринка та неповторний смак
Картопля по-селяньки – це смачно, просто та дуже легко. Вона привабить рідних не лише багатством ароматів, а й естетичним виглядом та яскравим смаком, розповідає 24 Канал з посиланням на портал "UA-рецепт".
Рецепт картоплі по-селянськи
- Час: 1 година
- Порцій: 8
Інгредієнти:
– 2 кілограми картоплі;
– 2 столові ложки рослинної олії;
– часник та кріп до смаку;
– сіль, перець та улюблені спеції до смаку.
Приготування:
- Вимийте картоплю губкою, щоб не залишилося бруду. Промокніть рушником. Наріжте кожну картоплину на чотири частини.
- Складіть картоплю у миску. Додайте сіль, перець, паприку та інші спеції. Скропіть олією та добре перемішайте.
- Розігрійте духовку до 200 градусів. Деко застеліть фольгою, змастіть олією. Викладіть картоплю шкіркою донизу.
- Запікайте близько 45 хвилин, час від часу перевіряйте готовність.
- Наприкінці додайте до картопельки часник, кріп та запікайте ще кілька хвилин.
Смачного!
Лише буряк та огірки: найпростіший салат до будь-якого гарніру.

