/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F131%2F182e456bb75b576c058e7c843261245b.jpg)
Підготовка займе 10 хвилин: дивовижне м'ясо на великодній стіл
Якщо ви хочете підкорити гостей вишуканою стравою, тоді обов'язково спробуйте приготувати свинину з горіхами та чорносливом. Ця страва стане справжньою окрасою великоднього столу, а готується вона до непристойності просто.
До речі, подавайте святкову свинину з картопляним пюре, рисом або салатом зі свіжих овочів, повідомляє Главред із посиланням на olga_riabenko.
Святкова свинина - рецепт
Інгредієнти:
Подрібніть горіхи та чорнослив, додайте мед, гірчицю, сік лимона, часник, сіль і приправу до м'яса.
Влийте рослинну олію і перемішайте маринад.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F131%2F7ac86bbb056c98ba5c0a2dd0327f9334.jpg)
Свинину наріжте на шматки, не дорізаючи до кінця.
Викладіть м'ясо на фольгу, змастіть маринадом і залиште на 20-30 хвилин.
Накрийте м'ясо фольгою і поставте в духовку за температури 220 градусів на 60 хвилин.
Відкрийте фольгу і тримайте в духовці ще хвилин 10.
Приємного апетиту!
Дивіться відео, як готувати святкову свинину:
Вас може зацікавити:
Хто така olga_riabenko?
olga_riabenko - популярний український кулінарний блогер у соцмережі Instagram, суперфіналістка Мастер Шеф 12. Авторка блогу регулярно публікує ексклюзивні рецепти вишуканих страв. На olga_riabenko підписані понад 170 тисяч користувачів соцмережі.
.

