Підготовка займе 10 хвилин: дивовижне м'ясо на великодній стіл
Підготовка займе 10 хвилин: дивовижне м'ясо на великодній стіл

Підготовка займе 10 хвилин: дивовижне м'ясо на великодній стіл

Шикарна ідея м'ясної страви на святковий стіл.
Час приготування:
60 хв
Час на підготовку:
10 хв
Порції
12 порції
Кухня
Інтернаціональна

Якщо ви хочете підкорити гостей вишуканою стравою, тоді обов'язково спробуйте приготувати свинину з горіхами та чорносливом. Ця страва стане справжньою окрасою великоднього столу, а готується вона до непристойності просто.

До речі, подавайте святкову свинину з картопляним пюре, рисом або салатом зі свіжих овочів, повідомляє Главред із посиланням на olga_riabenko.

Святкова свинина - рецепт

Інгредієнти:

Подрібніть горіхи та чорнослив, додайте мед, гірчицю, сік лимона, часник, сіль і приправу до м'яса.

Влийте рослинну олію і перемішайте маринад.

Великодній стіл
Великодній стіл / інфографіка: Главред

Свинину наріжте на шматки, не дорізаючи до кінця.

Викладіть м'ясо на фольгу, змастіть маринадом і залиште на 20-30 хвилин.

Накрийте м'ясо фольгою і поставте в духовку за температури 220 градусів на 60 хвилин.

Відкрийте фольгу і тримайте в духовці ще хвилин 10.

Приємного апетиту!

Дивіться відео, як готувати святкову свинину:

Вас може зацікавити:

Хто така olga_riabenko?

olga_riabenko - популярний український кулінарний блогер у соцмережі Instagram, суперфіналістка Мастер Шеф 12. Авторка блогу регулярно публікує ексклюзивні рецепти вишуканих страв. На olga_riabenko підписані понад 170 тисяч користувачів соцмережі.

.

Джерело матеріала
loader
loader