Не морквою єдиною: як приготувати пікантний буряк по-корейськи
Не морквою єдиною: як приготувати пікантний буряк по-корейськи

Не морквою єдиною: як приготувати пікантний буряк по-корейськи

Пікантна, ароматна, пряна, дуже смачна закуска

Буряк – це універсальний овоч, без якого неможливо уявити українську кухню. Його додають до борщу, використовують у вінегреті, оселедці під шубою, готують салати та навіть десерти.

Але сьогодні ми пропонуємо приготувати буряк у зовсім іншому стилі – по-корейськи. Це пікантна, ароматна закуска з яскравим смаком, яка чудово доповнить як повсякденний, так і святковий стіл. Рецептом з нами поділилися на Intagram-сторінці "talli_sun".

Як приготувати буряк по-корейськи

Інгредієнти:

  • морква – 500 г;
  • буряк – 500 г;
  • сіль – 1 ч. л.;
  • цукор – 3 ст. л.;
  • коріандр – 1,5 ч. л.;
  • часник – 4-5 зубчиків;
  • перець – 0,5 ч. л.;
  • яблучний оцет – 5 ст. л.;
  • олія – 4-5 ст. л.;

Спосіб приготування:

1.Моркву та буряк почистити, натерти дрібною соломкою.

2.Викласти в миску, додати сіль, цукор, коріандр, перець, часник, оцет.

3.На сковороді добре нагріти олію і вилити на спеції, перемішати.

4.Залишити трохи настоятися (хвилин 20-30) і можна їсти!

Джерело матеріала
loader
loader