/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2F2ebf79df095273b4d33adec19d0d727d.jpg)
Чому при смаженні котлет виділяється піна: що не так робить господиня
Поява білої піни в сковороді слугує попереджувальним знаком про те, що під час приготування страви сталася суттєва помилка. Про що саме мовиться, розповідає 24 Канал з посиланням на Glamour.
Чому при смаженні котлет виділяється піна
- Використання неякісної рослинної олії
Смаження котлет на неякісній рослинній олії може призвести до утворення піни. Наявність білої, пухирчастої маси під час приготування їжі пов'язують і з нерафінованою олією, яка містить сполуки, що руйнуються під впливом тепла. Це може призвести до присутності канцерогенів і підвищеного рівня холестерину в кінцевій страві.
Кулінарам рекомендується надавати перевагу високоякісним оліям при приготуванні котлет, щоб забезпечити безпеку та корисність страви.
- Попадання на сковороду іншої рідини
Додавання води на сковорідку вважається суттєвою помилкою, оскільки може призвести до утворення небажаної піни в процесі приготування.
Шеф-кухарі рекомендують використовувати лише якісну олію для досягнення найкращого результату.
А ви знаєте: як відрізнити вершкове масло від маргарину.

