/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F1%2Ff6c3f1879353bb61717f791d943ac707.jpg)
Салат з черемшею та яйцями: рецепт страви з доступних продуктів
Черемша має багато корисних для здоров’я властивостей.
Дикий часник - біль відома як черемша - поширена рослина в лісах, яке давно вживають у раціон як першу зелень. Рослина має яскраво-виражений смак та аромат і є джерелом вітаміну С і бета-каротину.
ТСН.ua ділиться рецептом від футблогерки anna_sma4notyt.
Інгредієнти:
- 300 г черемші
- 5 яєць
- 5 редисок
- 2 столові ложки майонезу
- спеції за смаком
Приготування:
1. Варимо яйця, аби вони були густими. Нарізаємо їх кубиками. Дрібно нарізаємо черемшу. Редиску - тонкими напів кружечками або соломкою.
2. У великій мисці змішуємо всі інгредієнти. Додаємо спеції та майонез.
- Черемша — все про весняний суперфуд: користь та протипоказання ведмежої цибулі, незвичайні рецепти
- Зелений салат з черемшею: рецепт простої, але дуже смачної страви
- Можна їсти під час Великого посту: чим замінити м'ясо
