/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2F62fd127e7e617501793fab24a80b2db8.jpg)
Не салат, а свято: середземномосрький рецепт, який підкорив світ
Середземноморський салат зазвичай стає зіркою святкового столу, однак ніщо не заважає з його допомогою додати яскравих барв буденності. А ще він чудово смакує у поєданні з будь-якими стравами, інформує 24 Канал з посиланням на Beszamel.
Рецепт середземноморського салату
- Час: 10 хвилин
- Порцій: 2
Інгредієнти:
– 200 грамів суміші салатів;
– 200 грамів помідорів черрі;
– 120 грамів сиру моцарела;
– 100 грамів оливок;
соус:
– 2 столові ложки оливкової олії;
– 1 столова ложка лимонного соку;
– 1/2 чайної ложки прованських трав;
– сіль та перець до смаку.
Приготування:
- Спочатку готуємо соус. Змішайте оливкову олію з лимонним соком. Приправляємо прованськими травами, сіллю і перцем. Ретельно перемішайте і відставте.
- Розкладіть листя салату в миску або на блюдо.
- Зверху викладаємо розрізані навпіл помідори черрі, оливки та моцарелу.
- Полийте салат заправкою і відставте на кілька хвилин.
- Подавайте з хрусткими цільнозерновими грінками.
Смачного!
Цей рецепт геніальний: смачні картопляні пиріжки з начинкою на всю сім'ю.
