На магазинний оселедець й не глянете: у якому маринаді його замаринувати
На магазинний оселедець й не глянете: у якому маринаді його замаринувати

На магазинний оселедець й не глянете: у якому маринаді його замаринувати

Впорається навіть новачок

Оселедець — одна з найпопулярніших риб на українському столі, яку часто використовують для приготування різноманітних страв. Її додають до салатів, готують форшмак, смажать, маринують або запікають. Одним із цікавих варіантів приготування оселедця є оселедець у томаті.

Ця страва поєднує в собі яскравий смак риби та насичену кисло-солодку нотку томатного соусу. Вона стане чудовим доповненням до будь-якого святкового чи буденного столу, а також порадує тих, хто любить прості, але смачні закуски. Рецептом з нами поділилися на Instagram-сторінці "alinaumami".

Як приготувати оселедець у томатному соусі

Інгредієнти:

  • 1 оселедець;
  • 1 цибулина;
  • 0,5 ч. л. цукру;
  • 1 ст. л. оцту;
  • перець;
  • гострий перець/соус;
  • 2 ст. л. томатної пасти або кетчупу;

Спосіб приготування:

1.Рибу почистити, нарізати на довільні шматочки.

2.Цибулю нарізати півкільцями.

3.Змішати спеції, оцет, цукор, томатну пасту.

4.Вилити соус до риби, перемішати.

Джерело матеріала
loader
loader