Мінімум інгредієнтів та часу: оригінальний рецепт запеченої капусти – дієтично і пісно
Мінімум інгредієнтів та часу: оригінальний рецепт запеченої капусти – дієтично і пісно

Мінімум інгредієнтів та часу: оригінальний рецепт запеченої капусти – дієтично і пісно

Завдяки простоті приготування та пікантному смаку, цей рецепт неодмінно стане улюбленим серед домашніх кухарів та гурманів. Для приготування стейків знадобиться лише капуста, трохи спецій та пармезану, пише 24 Канал з посиланням на Storinka.

Запечена капуста в духовці

    • Час: 30 хвилин
    • Порції: 4 – 6

    Інгредієнти:
    – 1 молода капуста;
    – 40 грамів тертого пармезану.

    Для маринаду:
    – 2 столові ложки оливкової олії;
    – 3 столові ложки соусу соєвого;
    – 1/4 чайної ложки перцю чорного меленого;
    – 1 столова ложка сушеного часнику.

    Приготування:

    1. Капусту розріжте на скибочки завтовшки близько 3 сантиметри.
    2. Застеліть лист пергаментом і викладіть шматки на нього.
    3. Для маринаду змішайте часник, чорний перець, олію та соєвий соус.
    4. Нанесіть маринад на стейки капусти та посипте пармезаном.
    5. Запікайте їх в духовці 20 – 25 хвилин при температурі 200 градусів.

    Смачного!

    Теж приготуйте: ніжне ризотто з грибами від Пави.

    Джерело матеріала
    loader
    loader