/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2Fd146ddba398a0ae7aaeb529e3f0ae6b4.jpg)
Мінімум інгредієнтів та часу: оригінальний рецепт запеченої капусти – дієтично і пісно
Завдяки простоті приготування та пікантному смаку, цей рецепт неодмінно стане улюбленим серед домашніх кухарів та гурманів. Для приготування стейків знадобиться лише капуста, трохи спецій та пармезану, пише 24 Канал з посиланням на Storinka.
Запечена капуста в духовці
- Час: 30 хвилин
- Порції: 4 – 6
Інгредієнти:
– 1 молода капуста;
– 40 грамів тертого пармезану.
Для маринаду:
– 2 столові ложки оливкової олії;
– 3 столові ложки соусу соєвого;
– 1/4 чайної ложки перцю чорного меленого;
– 1 столова ложка сушеного часнику.
Приготування:
- Капусту розріжте на скибочки завтовшки близько 3 сантиметри.
- Застеліть лист пергаментом і викладіть шматки на нього.
- Для маринаду змішайте часник, чорний перець, олію та соєвий соус.
- Нанесіть маринад на стейки капусти та посипте пармезаном.
- Запікайте їх в духовці 20 – 25 хвилин при температурі 200 градусів.
Смачного!
Теж приготуйте: ніжне ризотто з грибами від Пави.

