Тюльпани на тарілці: як приготувати соус за рецептом Клопотенка
Тюльпани на тарілці: як приготувати соус за рецептом Клопотенка

Тюльпани на тарілці: як приготувати соус за рецептом Клопотенка

У мережі набирає популярності новий незвичайний тренд - люди їдять тюльпани.Дехто запевняє, що ці квіти можна додавати до салатів і десертів, а інші попереджають про ризик отруєння. Адже деякі частини рослини можуть містити токсичні речовини.Щоб розібратися, чи справді тюльпани їстівні, кулінар Євген Клопотенко вирішив приготувати з них страву."Я не один раз подавав тюльпани в ресторані. Але важливо, щоб тюльпани були фермерськими або вирощені у вас на городі. Бо якщо ви купуєте тюльпани в магазинах, вони часто приїжджають з Голландії і вони оброблені. Якщо маєте власні квіти, ви можете нафарширувати пелюстки або просто їх їсти або маринувати", - каже Євген Клопотенко.Якщо хочете приготувати стебла, то з нього вийде гарний соус з додаванням горіхів.Тюльпани мають гарний смак. Трішки схожі на горох, трішки на спаржу.Потрібні горіхи, оливкова олія та стебла тюльпанів.Всі інгредієнти змішати блендером.Їжте зі шматочком багету, але небагато, максимум один-два. Трохи можна спробувати, для класного смаку та емоцій. Але не більше, зауважив Клопотенко.

Джерело матеріала
loader
loader