/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2F9bc1aa22f054b80fd5200c5ed4f682cb.jpg)
Незамінний під час посту: пісний салат з квасолею, який має бути на кожному столі
24 Канал з посиланням на OBOZ.ua пропонує рецепт смачного пісного салату з квасолею. Скуштувавши один раз, готуватимете щодня.
Пісний салат з квасолею
- Час: 40 хвилин (без замочування квасолі на ніч)
- Порції: 2 – 4
Інгредієнти:
– 300 грамів квасолі;
– 1 морква;
– 1/2 цибулі;
– 1/2 лимонного соку;
– пучок кропу;
– сіль – на смак;
– 50 мілілітрів оливкової олії.
Приготування:
- Замочіть квасолю у воді, додайте дрібку солі й залиште на ніч. Після цього квасолю процідіть з рідини, промийте і варіть до готовності. Наприкінці посоліть.
- Очистьте одну морквину, натріть її на тертці для моркви по-корейськи. У глибокій мисці поєднайте квасолю та моркву.
- Очистьте половинку цибулі, наріжте її тоненькими півкільцями.
- Помийте та обсушіть кріп, й наріжте максимально дрібно.
- Подрібнену цибулю та кріп висипте в глибоку місткість з квасолею та морквою.
- Заправте салат. Посоліть, полийте лимонним соком та рослинною олією.
Смачного!
Теж можна в піст: рецепт пісного грибного паштету.

