/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2F731ccd3c2df5f3619c76211e1fcb80c7.jpg)
Ви маєте це спробувати: чебуреки без тіста від Ектора Хіменеса-Браво
Головний секрет цієї страви – хрустка скоринка з подрібнених кукурудзяних пластівців. Вона додає текстурі страви особливу пікантність і робить її ще апетитнішою, повідомляє24 Канал з посилання на Instagram Ектора Хіменеса-Браво. Тільки спробуйте приготувати один і ви вже не зможете відмовитися від такої соковитої насолоди.
Рецепт чебуреків без тіста
- Час: 45 хвилин
- Порцій: 2
Інгредієнти:
– 400 грамів курячого фаршу;
– 2 столові ложки соусу песто;
– 5 штук в’ялених томатів;
– твердий сир (за бажанням);
– жменя свіжого шпинату;
– 3 столові ложки кукурудзяних пластівців.
Приготування:
- Кукурудзяні пластівці подрібніть до стану дрібної крихти.
- Курячий фарш розкачайте між двома листами пергаменту – так він не липнутиме до поверхні та рук.
- На одну половину м’ясного шару рівномірно викладіть соус песто, нарізані в’ялені томати, натертий сир (за бажанням) і свіжий шпинат.
- Накрийте другою частиною фаршу та добре з’єднайте краї, щоб начинка залишилася всередині.
- Отриманий рулет обваляйте в подрібнених пластівцях, щоб утворилася хрустка скоринка.
- Викладіть його на застелене пергаментом деко та випікайте при температурі 180 градусів протягом 25–30 хвилин, поки він не стане золотавим.
Вам точно потрібно це знати: де найкраще зберігати яйця

