/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2Febbe7ece77012b71a464066515be8ccd.jpg)
Елегантний смак, що підкорює з першого "кусь": печиво зі шматочками чорного шоколаду
Якщо ви любите шоколад і домашню випічку, цей рецепт вам сподобається. Як приготувати печиво із чорним гірким шоколадом розповідає 24 Канал з посиланням на Woman24.
Печиво із чорним гірким шоколадом
- Час: 35 хвилин
- Порції: 10 – 12
Інгредієнти:
– 2 яйця;
– 1 склянка цукру;
– 200 грамів вершкового масла;
– 1 плитка гіркого шоколаду;
– ванілін – на смак;
– 1 чайна ложка розпушувача;
– 2 склянки борошна.
Приготування:
- Масло доведіть до кімнатної температури, а шоколад покладіть в морозилку.
- Збийте яйця та цукор. Тепер введіть масло та розітріть масу. Далі поступово додавайте борошно. В результаті у вас має вийти тягуче тісто без грудочок.
- Після змішування додайте розпушувач і ванілін.
- Підморожений шоколад розріжте на шматочки й додайте їх в тісто. Тепер сформуйте кульки для печива.
- На деко вистеліть пергамент, викладіть кульки та поставте випікатись в духовку при температурі 190 градусів протягом 20 хвилин. Печиво готове.
Смачного!
Сподобався рецепт? Тоді приготуйте і це просте пісочне печиво до чаю з шоколадом.
