Вона стане улюбленим сніданком ваших рідних: готуємо апетитну яєчню з "зеленою" начинкою
Вона стане улюбленим сніданком ваших рідних: готуємо апетитну яєчню з "зеленою" начинкою

Вона стане улюбленим сніданком ваших рідних: готуємо апетитну яєчню з "зеленою" начинкою

Смачний та поживний сніданок можна приготувати без зайвих зусиль та турбот. Усе, що потрібно – кілька яєць, зелень та улюблені спеції, розповідає 24 Канал з посиланням на Ukr.Media.

Рецепт омлету з начинкою

  • Час: 10 хвилин
  • Порцій: 1

Інгредієнти:
– 3 яйця;
– 50 грамів листя салату;
– шматочок вершкового масла;
– сіль та перець до смаку.

Приготування:

  1. Обережно відділяємо жовтки від білків. Солимо і перчимо білки і жовтки, потім окремо відбиваємо їх вінчиком до однорідності.
  2. Довільно ріжемо листя салату і змішуємо з білками.
  3. На розігрітій сковороді розтоплюємо шматочок вершкового масла і рівномірно розподіляємо по дну сковороди білки з салатом.
  4. Через хвилину-дві складаємо білковий рулетик, що зігнувся, до краю сковороди.
  5. Додаємо ще трохи вершкового масла і вливаємо на сковороду жовтки. Після хвилини об'єднуємо білковий рулетик з жовтками.
  6. Подаємо з улюбленими овочами та м'ясними додатками.

Смачного!

Обов'язково збережіть рецепт: смачна ковбаса на Великдень.

Джерело матеріала
loader
loader