Такий готували ще в давнину: великодній рулет з салом – традиція з неповторним смаком
Такий готували ще в давнину: великодній рулет з салом – традиція з неповторним смаком

Такий готували ще в давнину: великодній рулет з салом – традиція з неповторним смаком

Цей рулет витримав перевірку досвідом поколінь, а отже, не просто заслуговує бути на вашому великодньому столі, а й має усі шанси стати улюбленцем рідних та гостей. Клопіт з ним може бути лише один – він дуже швидко зникає зі столу, передає 24 Канал з посиланням на "Пательня".

Рецепт рулету з сала

  • Час: 2 години
  • Порцій: 12

Інгредієнти:
– 800 грамів свіжого сала;
– 100 грамів телятини;
– 1 морква;
– 2 зубчики часнику;
– 20 грамів солі;
– 5 грамів солі;
– 5 грамів суміші перців;
– 5 грамів сухого кропу;
– 2 лаврових листки;
– 5 чорних перців горошком;
– 3 горошини духмяного перцю.

Приготування:

  1. Промийте сало, посоліть і приправте сумішшю перців.
  2. На одній половині сала розкладіть дрібно нарізане м’ясо, зверху покладіть брусочки моркви і нарізаний часник. Посипте сушеним кропом.
  3. Акуратно скрутіть сало в рулет, щільно притискаючи. Прив'яжіть ниткою, щоб воно трималося разом.
  4. Покладіть готовий рулет у харчовий пакет. Помістіть у каструлю, залийте водою і додайте прянощі.
  5. Варіть на слабкому вогні протягом 1,5 години. Після цього вийміть, охолодіть і видаліть нитки.
  6. При подачі наріжте сало на тонкі скибочки.

Смачного!

Вона ідеально доповнить будь-яку страву: рецепт хрусткої маринованої цибулі.

Джерело матеріала