Можна готувати хоч щодня: ідеальне м'ясо за 12 хвилин
Можна готувати хоч щодня: ідеальне м'ясо за 12 хвилин

Можна готувати хоч щодня: ідеальне м'ясо за 12 хвилин

М'ясо за цим рецептом буквально тане в роті.
Час приготування Час приготування: 15 хв
Час на підготовку Час на підготовку: 7 хв
Порції Порції 6 порції
Кухня Кухня Інтернаціональна

Свиняча вирізка - дуже ніжне і соковите м'ясо, яке швидко готується. Пропонуємо вам рецепт чудової страви з вирізки з оригінальним соусом. Яблука додадуть цікавої кислинки м'ясу, а на гарнір варто приготувати картопляне пюре - ідеальне поєднання.

До речі, вирізку для цієї страви не обов'язково довго маринувати, а можна готувати відразу, повідомляє Главред із посиланням на olga_riabenko.

Свиняча вирізка з яблуками - рецепт

Інгредієнти:

Вирізку наріжте на порційні шматочки і притисніть кожен долонею.

До м'яса додайте спеції, сіль і олію, все добре перемішайте. За бажанням дайте м'ясу промаринуватися 30 хвилин.

Яблука та цибулю очистіть від шкірки, наріжте півкільцями. Обов'язково видаліть із яблук серцевину.

Розігрійте сковорідку, обсмажте м'ясо з обох боків по 2 хвилини, приберіть його зі сковорідки.

У цю сковорідку додайте вершкове масло й обсмажте на ньому цибулю до рум'яності.

Тепер додайте яблука, накрийте кришкою і готуйте до м'якості яблук.

Влийте яблучний сік, оцет і викладіть обсмажене м'ясо.

Накрийте сковорідку кришкою і тримайте страву на вогні ще 10 хвилин.

Смачного!

Дивіться відео, як готувати свинячу вирізку з яблуками:

Вас може зацікавити:

Хто така olga_riabenko?

olga_riabenko - популярний український кулінарний блогер у соцмережі Instagram, суперфіналістка Мастер Шеф 12. Авторка блогу регулярно публікує ексклюзивні рецепти вишуканих страв. На olga_riabenko підписані понад 170 тисяч користувачів соцмережі.

Джерело матеріала
loader