/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F9%2F5d839316a2e4692a05e4a90c8d52aaa0.jpg)
Лінивий "Наполеон" за 15 хвилин: смак дитинства без зайвого клопоту, рецепт
Одним із найпопулярніших виборів десерту на столі є легендарний торт "Наполеон" . Його ароматна начинка з вершкового масла та згущеного молока розтане на мові, а листкове тісто просто танцюватиме в роті.
Проте традиційний рецепт потребує чимало зусиль. Замішування дріжджового тіста, випікання багатьох тонких коржів, приготування складного крему - все це забирає купу часу та сил.
Але є простий хід – зробити ліниву версію улюбленого десерту! Завдяки кільком хитрощі торт можна приготувати всього за 15 хвилин. І смак нікуди не подінеться – навпаки, він набуде особливої ніжності.
Які інгредієнти нам знадобляться? Це листкове тісто (кілограм), згущене молоко (400 грамів) і вершкове масло (150 гр.). Більше нічого купувати не треба!
Покроковий рецепт такий:
- Розморожуємо листкове тісто, розрізаємо на шматки (які передбачені виробником).
- Викладаємо на лист з пергаментом, випікаємо 15 хвилин при 180 градусах.
- Охолоджуємо коржики, поділяємо на тонкі шари. З скоринки робимо крихту для прикрашання.
- Збиваємо міксером вершкове масло зі згущеним молоком.
- По черзі змащуємо коржики отриманим кремом, викладаємо один на одного.
- Змащуємо боки та верх торта кремом, посипаємо крихтою.
- Ставимо лінивий "Наполеон" у холодильник на 2-3 години.
Ось і готове! Прекрасний десерт без зайвого клопоту.
Раніше ми повідомляли, що печиво за 20 хвилин: ароматне, хрумке і без зайвих зусиль такий рецепт сподобається все.
Також стало відомо, як приготувати хрумку смажену картоплю без олії: секрет методу "3 ложки води".
