/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F9%2F4ba71550fadd5d4f6b8a0caee86a62f0.png)
Хрумкі курячі крильця, як у ресторані: рецепт, з яким забудете про KFC
Хрусткі курячі крильця - це популярна страва в ресторанах фаст-фуду. Але для того, щоб скуштувати цю страву, зовсім необов'язково виходити з дому. Їх можна приготувати у своїй кухні.
Їхній рецепт приготування був знайдений на сторінці Instagram фуд-блогера Ілони.
Інгредієнти:
- Курячі крильця - 1 кг .
Для маринаду:
- Соль – 1 ст.л.
- Гострий перець мелений – 1 ст.
- Газована вода – 4 ст. л.
- Чеснок натертый – 2 зуб.
Для кляра:
- Пшеничне борошно – 10 ст. л.
- Кукурудзяний крохмаль – 4 ст. л.
- Сіль – 1 год.
- Копчена Паприка – 2 ч. л.
- Гострий перець – 1 год.
- Яйце – 1 шт.
- Газована вода – 200мл.
Для панірування:
- Борошно пшеничне – 8 ст.
- Крохмаль – 2 ст.л.
- Паприка – 2 год.
- Сіль - 0,5 ч. л.
Для фритюра:
- Соняшникова олія (кількість залежить від обсягу каструлі, у мене пішло трохи менше пляшки).
Ганки замаринувати і залишити хоча б на годину (я залишала на ніч у холодильнику, вони дуже добре промаринувалися).
Змішати всі інгредієнти для кляру та панірування.
Масло добре розігріти в каструлі (до речі, щоб використовувати якнайменше масла, візьміть невелику каструлю і смажте порційно в кілька підходів), крильця зануріть спочатку в кляр, а потім в паніровку.
І відправити смажитися приблизно на 10-12 хвилин. Подавати із улюбленим соусом.
Приємного апетиту!
Раніше ми повідомляли, що печиво за 20 хвилин: ароматне, хрумке і без зайвих зусиль такий рецепт сподобається все.
Також стало відомо, як приготувати хрумку смажену картоплю без олії: секрет методу "3 ложки води".
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2Fdb64f7f0d58bd05ef82001264e61c678.jpg)
Лише борошно і масло: ця випічка замінить вам хліб
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F1%2F87ad5aea6d8f6c07a550981143fe234f.jpg)
Тест: що ваш улюблений колір говорить про вас
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2F5dca65125f4d445c1060fc7c36af2557.jpg)
Важкодоступне, але неймовірно красиве: де на Закарпатті шукати лісове озеро бірюзового кольору
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2Face6a6974d6e6a1fe12136208424a03b.jpg)
Коли влітку обрізати малину: це миттєво збільшить урожай
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2Fc5fc24b22af0843a94b8909cacae2457.jpg)
Тварини кращі за колишніх: дослідження учасників ШІ-тренду виявило вкрай несподівану тенденцію
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2F310a686434fa937391417c138ff743bf.jpg)
Їх зʼїдять ще до того, як вони вистигнуть: оригінальні котлети з минтая та картоплі
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F9%2F2565d0565e12690bcc6fc84bbfed022c.jpg)