Хрустка скоринка та ніжне м'ясо: як швидко та смачно посмажити рибу – рецепт, який завжди працює
Хрустка скоринка та ніжне м'ясо: як швидко та смачно посмажити рибу – рецепт, який завжди працює

Хрустка скоринка та ніжне м'ясо: як швидко та смачно посмажити рибу – рецепт, який завжди працює

Приготування смаженої риби не потребує багато часу, однак точно подарує відмінний результат. Поєднання ніжного м'яса та хрусткої скоринки просто не може залишити байдужим, розповідає 24 Канал з посиланням на shuba.

Рецепт смаженої риби

  • Час: 40 хвилин
  • Порцій: 4

Інгредієнти:
– 1 кілограм риби;
– 4 столові ложки борошна;
– 4 столові ложки панірувальних сухарів;
– 1 лимон;
– сіль та перець до смаку.

Приготування:

  1. Спершу ретельно очистіть рибу від луски, випатрайте її і добре промийте як зверху, так і всередині. Потім наріжте рибу на порційні шматочки товщиною 2 – 3 сантиметри.
  2. У неглибокій тарілці змішайте борошно, панірувальні сухарі, сіль і перець, ретельно перемішуючи суміш.
  3. Обваляйте кожен шматочок риби в цій суміші.
  4. Розігрійте сковороду з оливковою або соняшниковою олією. Покладіть підготовлені шматочки риби на сковороду і обсмажте їх з обох боків до появи чудової золотистої скоринки – приблизно по 5 – 7 хвилин з кожного боку.
  5. Після смаження викладіть рибу на паперовий рушник, щоб видалити зайвий жир, потім акуратно перекладіть її на сервірувальну тарілку та подавайте зі скибочками лимона.

Смачного!

Від них у всіх течуть слинки: рецепт легендарних пиріжків з картоплею на сковорідці.

Джерело матеріала