Просіювати чи ні: цієї помилки з борошном припускаються навіть досвідчені
Просіювати чи ні: цієї помилки з борошном припускаються навіть досвідчені

Просіювати чи ні: цієї помилки з борошном припускаються навіть досвідчені

Натомість досвідчені господині наполегливо відстоюють цю практику. То що ж робити – просіювати чи ні, розповідає 24 Канал з посиланням на Novosti24.

Навіщо просіювати борошно

Необхідність просіювання виходить за рамки простого бажання очистити його. Хоча ця процедура не може суттєво покращити чистоту, вона відіграє вирішальну роль в оксигенації. Цей процес ефективно насичує продукт киснем, сприяючи підвищенню його загальної якості.

Додавання просіяного борошна в тісто для млинців значно покращує текстуру страви. Так, страва виходить більш м'якою, пухкою та ніжною.

Чи треба просіювати борошно для млинців
Чи треба просіювати борошно для млинців / Фото Unsplash

Крім того, просіяний інгредієнт покращує здатність дріжджів активуватися в тісті. Однак враховувати це потрібно тільки в тому випадку, коли ці дріжджі згадуються в рецепті млинців.

А ви знаєте: які помилки роблять при розбиванні яєць.

Джерело матеріала
loader