/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2Fe1f941fd01cfb705b5c4c35ec6da2b0d.jpg)
Просіювати чи ні: цієї помилки з борошном припускаються навіть досвідчені
Натомість досвідчені господині наполегливо відстоюють цю практику. То що ж робити – просіювати чи ні, розповідає 24 Канал з посиланням на Novosti24.
Навіщо просіювати борошно
Необхідність просіювання виходить за рамки простого бажання очистити його. Хоча ця процедура не може суттєво покращити чистоту, вона відіграє вирішальну роль в оксигенації. Цей процес ефективно насичує продукт киснем, сприяючи підвищенню його загальної якості.
Додавання просіяного борошна в тісто для млинців значно покращує текстуру страви. Так, страва виходить більш м'якою, пухкою та ніжною.
Чи треба просіювати борошно для млинців / Фото Unsplash
Крім того, просіяний інгредієнт покращує здатність дріжджів активуватися в тісті. Однак враховувати це потрібно тільки в тому випадку, коли ці дріжджі згадуються в рецепті млинців.
А ви знаєте: які помилки роблять при розбиванні яєць.
