Деруни в горщиках: Ярославський показав, як зробити звичну страву шедевром
Деруни в горщиках: Ярославський показав, як зробити звичну страву шедевром

Деруни в горщиках: Ярославський показав, як зробити звичну страву шедевром

Деруни-ласуни від Ярославського можуть бути святковою стравою.
Час приготування Час приготування: 30 хв
Час на підготовку Час на підготовку: 15 хв

Український шеф-кухар Володимир Ярославський на своїй сторінці в Instagram запропонував переосмислити таку звичну українську страву, як деруни.

Так, зірка Мастер Шефа запропонував зі, здавалося б, простої страви, зробити шедевр і зірку святкового столу.

Ярославський показав, як приготувати смачні деруни
Ярославський показав, як приготувати смачні деруни / Скріншот

Виявилося, що якщо в деруни додати свинину, цибулю і твердий сир, вийде просто справжня українська "лазанья". Сам же Ярославський назвав свої деруни "ласунами".

Ярославський показав, як приготувати смачні деруни
Ярославський показав, як приготувати смачні деруни / Скриншот

"Лаксуни - ярмаркові або деруни, запечені з Сорочинського ярмарку. Про них я дізнався ще, коли навчався в Полтаві, і, думаю, навіть краще запікати їх у горщику - так буде ще смачніше", - ділиться він.

Деруни

Соус

Як приготувати смачні деруни?

"Соус" із м'ясом:

Джерело матеріала
loader