/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2Fba9e9294290311535fa96fb95b0aaf08.jpg)
Вони зараз на піку популярності: готуємо сухі ковбаски з курки – прямо як кабаноси
Кабаноси стали не просто закускою до пива, а й легким та смачним перекусом. Готувати їх самому дуже легко, а рідні точно будуть в захваті від цієї ідеї, розповідає 24 Канал з посиланням на Cookpad.
Рецепт сухих ковбасок з курки
- Час: 15 хвилин + кілька годин випікання
- Порцій: 4
Інгредієнти:
– 600 грамів курячого філе або фаршу;
– 1/2 чайної ложки сухого часнику;
– 1/2 чайної ложки солодкої паприки;
– 1/2 чайної ложки сухого чилі;
– сіль та перець до смаку.
Приготування:
- Якщо у вас куряче філе – наріжте і пропустіть через м'ясорубку.
- Додайте до фаршу сіль і спеції, ретельно перемішайте.
- Помістіть фарш у пакет-слайдер.
- За допомогою пакету на пергаменті сформуйте ковбаски.
- Сушіть їх при температурі 60 – 70 градусів впродовж 3 – 4 годин з частково відкритою духовкою.
Смачного!
Відповідь однозначна: чи можна митим'ясо перед приготуванням.

