Вони зараз на піку популярності: готуємо сухі ковбаски з курки – прямо як кабаноси
Вони зараз на піку популярності: готуємо сухі ковбаски з курки – прямо як кабаноси

Вони зараз на піку популярності: готуємо сухі ковбаски з курки – прямо як кабаноси

Кабаноси стали не просто закускою до пива, а й легким та смачним перекусом. Готувати їх самому дуже легко, а рідні точно будуть в захваті від цієї ідеї, розповідає 24 Канал з посиланням на Cookpad.

Рецепт сухих ковбасок з курки

  • Час: 15 хвилин + кілька годин випікання
  • Порцій: 4

Інгредієнти:
– 600 грамів курячого філе або фаршу;
– 1/2 чайної ложки сухого часнику;
– 1/2 чайної ложки солодкої паприки;
– 1/2 чайної ложки сухого чилі;
– сіль та перець до смаку.

Приготування:

  1. Якщо у вас куряче філе – наріжте і пропустіть через м'ясорубку.
  2. Додайте до фаршу сіль і спеції, ретельно перемішайте.
  3. Помістіть фарш у пакет-слайдер.
  4. За допомогою пакету на пергаменті сформуйте ковбаски.
  5. Сушіть їх при температурі 60 – 70 градусів впродовж 3 – 4 годин з частково відкритою духовкою.

Смачного!

Відповідь однозначна: чи можна митим'ясо перед приготуванням.

Джерело матеріала
loader
loader