Паштет, що тане в роті: оригінальний рецепт – не з печінки
Паштет, що тане в роті: оригінальний рецепт – не з печінки

Паштет, що тане в роті: оригінальний рецепт – не з печінки

24 Канал з посиланням на TikTok @lypovva ділиться рецептом паштету із курячого філе. Краще одразу готуйте подвійну порцію, бо не встигнете подати на стіл, як вже не залишиться нічого!

Курячий паштет

  • Час: 30 хвилин
  • Порції: 1

Інгредієнти:
– 300 грамів курячого філе;
– 1 цибуля;
– 1 морква;
– 25 грамів вершкового масла;
– 1 плавлений сир.

Як приготувати курячий паштет: дивіться відео

Приготування:

  1. Відваріть куряче філе та розділіть його на волокна.
  2. На сковорідку покладіть вершкове масло, цибулю та моркву. Тушкуйте овочі до золотавості.
  3. Тоді у чашу блендера помістіть куряче філе, тушковану цибулю і моркву, плавлений сирок. Перебийте до однорідності.
  4. Відправте паштет у холодильник на стабілізації, підсушіть хліб та нанесіть намазку. Прикрасьте зеленню.

Смачного!

Сподобався рецепт? Тоді ловіть ще рецепт горіхової пасти для бутербродів.

Джерело матеріала
loader