Сінабони на сирному тісті: зірка "Мастер Шеф" дала рецепт булочок без шкоди для фігури
Сінабони на сирному тісті: зірка "Мастер Шеф" дала рецепт булочок без шкоди для фігури

Сінабони на сирному тісті: зірка "Мастер Шеф" дала рецепт булочок без шкоди для фігури

Зірка чотирнадцятого сезону "Мастер Шеф" Аннет Вовк, яка схудла на 20 кг і продовжує працювати над фігурою, поділилася рецептом смачних і корисних сінабонів, повідомляє Politeka.net.

Учасниця "Мастер Шеф" готує булочки з корицею не на дріжджовому тісті, а на сирному – це значно простіше та корисніше.

Щоб приготувати смачні сінабони на сирному тісті, зірка "Мастер Шеф" Аннет Вовк бере такі інгредієнти:

  • яйця - 4 шт.
  • сир кисломолочний 5% - 250 г
  • цукрозамінник - 120 г
  • борошно (рисове) - 340 г
  • розпушувач - 2 ч.л.
  • масло вершкове (або кокосове) - 50 г
  • кориця - за смаком
  • мед - за бажанням

У глибоку миску зірка "Мастер Шеф" викладає кисломолочний сир, яйця, цукрозамінник і виделкою розминає масу до однорідності. Після цього додаємо борошно з розпушувачем і замішуємо мʼяке тісто, повідомляє Politeka.

Готове тісто загортаємо в харчову плівку та відправляємо в холодильник на 20 хвилин.

Вершкове або кокосове масло зірка "Мастер Шеф" розтоплює та дає йому трохи охолонути.

Охолоджене тісто розкачуємо в тонкий пласт, змащуємо розтопленим маслом, посипаємо корицею та загортажмо в рулет. За допомогою нитки розрізаємо рулет на окремі булочки та викладаємо їх в форму, застелену пергаментом або змащену маслом.

Зверху змащуємо сінабони яєчним жовтком і випікаємо в розігрітій до 180 градусів духовці до румʼяності (приблизно 20 хвилин).

Нагадаємо Politeka писала, про салат "Олівʼє" по-новому: переможниця "Мастер Шеф" дала оригінальний рецепт.

Також Politeka писала рецепт, солоного чизкейку із крабовими паличками: рецепт простої та суперсмачної закуски.

Politeka повідомляла, що бананові панкейки для сніданку: простий рецепт від зірки шоу "Мастер Шеф" і "Супермама".

Теги за темою
Україна
Джерело матеріала
loader