![Ця поширена помилка все зіпсує: чому моркву та цибулю не можна смажити разом](https://thumbor.my.ua/Hjysh7N5VCTfGHvYyMpqt3s31-E=/800x400/smart/filters:format(webp)/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2Fe1586a6790bcd97fcf64869eba7f0cd9.jpg)
Ця поширена помилка все зіпсує: чому моркву та цибулю не можна смажити разом
Цибуля та морква – чудовий овочевий дует, але коли справа доходить до пательні, їх в жодному разі не можна поєднувати. Чому так розповідає 24 Канал з посиланням на портал "Добрі новини".
Чому моркву та цибулю потрібно смажити окремо
Якщо обсмажувати цибулю та моркву разом, якість засмажки буде не найкращою. Є високий ризик того що цибуля залишатися сирою, а морква стане прісною та почне підгорати. Окрім того, морквяний сік може забрати аромат цибулі, тому ці овочі потрібно готувати або по черзі, або на різних сковорідках.
Важливий кулінарний секрет / Фото Freepik
Професійні кухарі також рекомендують перед смаженням обвалювати цибулю в борошні. Це надасть їй естетичного золотистого кольору. Втім, варто зазначити, що цей метод займе більше часу та не завжди виправдає очікування.
Потрібна буквально секунда: як перевірити свіжістьяєць.
![loader](/files/images/preloader.gif)