І до свята, і в будні: рецепт закусочного рулету
І до свята, і в будні: рецепт закусочного рулету

І до свята, і в будні: рецепт закусочного рулету

Щоб рулет добре тримав форму, після приготування його необхідно відправити на кілька годин у холодильник.

Ситний і смачний закусочний рулет — страва, яку необов'язково готувати до приходу гостей. Його можна зробити для того, щоб вранці відрізати собі шматочок на роботу або дати в школу дітям. Готується він досить просто, і своїм перевіреним рецептом цієї страви поділилася кулінарна блогерка Ольга Головіна.

Закусочний рулет

Інгредієнти:

  • яйця – 5 шт;
  • борошно – 40 г;
  • крохмаль кукурудзяний – 40 г;
  • сіль – 2 гр;
  • майонез – 100 г;
  • оливки, зелень, болгарський перець, броколі
  • паштет – 1 баночка;
  • перепелині яйця – 10 шт.

Спосіб приготування:

Для рулету збити яйця з сіллю, просіяти борошно і крохмаль, перемішати. Додати майонез і знову перемішати. Вилити на деко, застелене якісним пергаментом, викласти порізані овочі, оливки та зелень. Запікати 10 хвилин у духовці, попередньо розігрітій до 170 градусів.

Готову основу накрити другим листом пергаменту і перевернути, акуратно зняти пергамент і згорнути ще гарячою, щоб тримала форму.

Коли рулет охолоне, змастити його паштетом і викласти відварені перепелині яйця. Згорнути та зафіксувати. Відправити рулет у холодильник на кілька годин.

Під час подачі нарізати на порційні шматки.

Читайте також:

Смачна закуска за 10 хвилин: рецепт східної піци на лаваші із секретною приправою

Страва з ефектом вау: рецепт закуски "Крабові квіти"

Курячі крильця: простий рецепт із пікантним маринадом

Джерело матеріала
loader
loader