![Десерт до Дня закоханих: рецепт ніжного чізкейку "Червоний оксамит"](https://thumbor.my.ua/TIijRt41eKahQri5oBPbSMgfrx4=/800x400/smart/filters:format(webp)/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F1%2Faea5477afe6df4573f6430042bfe136a.jpg)
Десерт до Дня закоханих: рецепт ніжного чізкейку "Червоний оксамит"
Цей надзвичайно ніжний десерт точно прикрасить ваш вечір.
Незабаром День cвятого Валентина.Як щодо того, аби приготувати святкову вечерю і здивувати коханого. А на десерт подати смаколик, який точно сподобається вашій другій половинці.
Рецептом легкого десерту до дня закоханих - чізкейком "Червоний оксамит" поділилася переможниця "Мастер Шеф" Валерія Матрохіна.
"Якщо не знаєте, що обрати на святкову вечерю, - чізкейк чи "Червоний оксамит", то не треба обирати, треба поєднати", - наголошує кулінарка.
Інгредієнти для червоної основи:
- 100 г борошна
- 115 г теплого вершкового масла
- 150 г цукру
- 2 яйця -
- 2 ч л червоного харчового барвника
- 1 ч л ванільного екстракту
- ,5 ч л солі
- 3 с л какао
Інгредієнти для вершкової основи:
- 250 г вершкового сир
- 70 г цукрової пудри
- 0,5 ч л ванільного екстракту
- 1 яйце
Приготування
1. Збиваємо вершкове масло з цукром. Коли він розчиниться, то додаємо яйця. Збиваємо до піни.
2. Потім додаємо барвник, ванільний екстракт, сіль, просіяне борошно та какао. Масу добре вимішуємо лопаткою до однорідної, тягучої консистенції.
3. В іншій мисці з'єднуємо вершковий сир, яйце, ванільний екстракт та цукрову пудру. Збиваємо блендером.
4. Застеляємо форму пергаментом. Виливаємо червону основу, але трішки тіста лишаємо для декору. Зверху виливаємо вершкове основу і так само розрівнюємо. Ставимо крапки з червоного тіста і проводимо зубочисткою, роблячи візерунки.
5. Випікаємо чізкейк приблизно 30 хв за температури 160-170 градусів.
8. Після випікання даємо десерту охолонути, а потім нарізаємо його на порції. Чизкейк смакує зі свіжою полуницею та збитими вершками.
- Чим потішити свою половинку на День святого Валентина: креативні подарунки за знаками зодіаку
- Пляцок з вишневими трубочками "Дрова під снігом": рецепт десерту з дитинства
![loader](/files/images/preloader.gif)
![loader](/files/images/preloader.gif)