![Відкриття, яке стане у пригоді на все життя: навіщо чистити квасолю і як це робити](https://thumbor.my.ua/anijP1j1zTRFVXvLcn-gSLGMhjM=/800x400/smart/filters:format(webp)/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2F244df9d4b8802ce6e4079d905bea2381.jpg)
Відкриття, яке стане у пригоді на все життя: навіщо чистити квасолю і як це робити
Для багатьох стане відкриттям, що квасолю перед приготуванням можна чистити. Навіщо це робити і якого ефекту варто очікувати розповідає 24 Канал.
Навіщо та як чистити квасолю
Якщо почистити квасолю, вона не тільки краще смакуватиме, а й буде куди легшою для травлення. Це виглядає складним завданням, яке вимагатиме багато часу, однак насправді все куди легше.
Чищена квасоля звариться куди швидше / Фото Freepik
Потрібно залити квасолю 1 склянкою окропу та додати 1 столову ложку соди. Залишаємо на 10 хвилин – цього часу достатньо, щоб все спрацювало.
Почистити вийде лише довгасту червону та білу, для великої цей спосіб не підходить.
Окрім того, почищена квасоля звариться значно швидше і не зашкодить людям, які мають шлункові захворювання.
Він просто дивовижний: як приготувати дубайський торт, який кращий за шоколад.
![loader](/files/images/preloader.gif)
![loader](/files/images/preloader.gif)