Солодка смакота, для якої не треба пріти на кухні: просто вилийте тісто на пергамент
Солодка смакота, для якої не треба пріти на кухні: просто вилийте тісто на пергамент

Солодка смакота, для якої не треба пріти на кухні: просто вилийте тісто на пергамент

Дуже смачний і простий у приготуванні десерт

Для приготування смачних десертів не обов’язково довго і нудно пріти на кухні. Ми розповідали, як приготувати ліниві круасани з готового магазинного тіста. Тепер поділимось рецептом фінського рулету-млинця.

Це надзвичайно просто і дуже смачно. Рецептом поділились у кулінарному блозі thefoodhub.by_ilona. Фінський млинець — це особливо просто і смачно.

Інгредієнти:

  • Молоко — 400 мл
  • Яйце — 2 шт
  • Цукор — 3 ч. л.
  • Сіль — пів ч. л.
  • Борошно – 120 г
  • Розпушувач — пів ч. л.
  • розтоплене вершкове масло — 20 г

Для крему:

  • холодні жирні вершки – 200 г
  • цукрова пудра – 60 г
  • вершковий сир – 100 г
  • варення для начинки

Спосіб приготування:

  1. Одразу вмикаємо духовку. Яйця перемішуємо з цукром та сіллю. Додаємо тепле молоко та перемішуємо.
  2. Поступово просіюємо борошно та розпушувач до маси, перемішуючи. В кінці додаємо розтоплене вершкове масло та вимішуємо все до однорідності.
  3. Виливаємо у деко, застелене пергаментом. Ставимо у духовку. Випікаємо при температурі 200 градусів приблизно 15 хвилин.
  4. Дістаємо з духовки та даємо трошки охолонути. Коли температура зменшиться, млинець опаде, і це нормально, так і має бути.
  5. Перевертаємо млинець та обережно знімаємо пергамент. Поки він охолоджується, холодні вершки збиваємо з цукровою пудрою до густого крему.
  6. Додаємо вершковий сир та ретельно все перемішуємо. Змащуємо млинець кремом, викладаємо начинку та загортаємо в рулет.
View this post on Instagram

A post shared by Ilona Shevchuk (@thefoodhub.by_ilona)

Джерело матеріала
loader