Дубайський шоколад із катаїфі підкорив серця ласунів по всьому світу. Хрустка основа, ніжна горіхова начинка та густий шар шоколаду створюють ідеальне поєднання.Цей розкішний десерт можна легко приготувати вдома і стане родзинкою будь-якого чаювання.Шоколад молочний - 230 гФісташкова паста - 100 гВершкове масло - 45 гДля тіста катаїфі:Борошно - 50 гКрохмаль - 40 гВода - 110 млСіль - 1/3 ч.лОлія - 1/3 ст.Для тіста катаїфі просіюємо борошно, крохмаль, додаємо воду, сіль, олію, перемішуємо до однорідності та залишаємо на 20 хв. Переливаємо суміш в кондитерський мішок і готуємо максимально тоненьке тісто як показано на відео. Смажимо до хрусткого стану.Шоколад розтоплюємо у мікрохвильовій, кожні 10 с помішуючи, половину шоколаду викладаємо у форму і відправляємо у холодильник.Тісто катаїфі подрібнюємо і обсмажуємо на розігрітому вершковому маслі до золотистої скоринки, постійно помішуючи.Змішуємо з фісташковою пастою, викладаємо на застиглий шар шоколаду і зверху покриваємо рештою шоколаду, обережно розрівнюємо. Відправляємо в холодильник на 1 год.