Омлет буде пишним і не опаде після подачі: що обов'язково потрібно в нього додати
Омлет буде пишним і не опаде після подачі: що обов'язково потрібно в нього додати

Омлет буде пишним і не опаде після подачі: що обов'язково потрібно в нього додати

Омлет – дуже проста страва, але якщо ви хочете, щоб він виглядав як на картинці, потрібно знати кілька секретів. 24 Канал пропонує насолоджуватися улюбленим сніданком з підказками порталу Ukr.Media.

Секрети приготування пишного омлету

Щоб омлет був ідеальним, насамперед важливо дотримуватися правильного співвідношення яєць і молока. Забагато молока зробить омлет рідким і пласким, а замало — щільним.

Оптимальна пропорція – 50 мілілітрів молока на 1 яйце.

Можна скористатися простою хитрістю – відміряти половину шкаралупи яйця, тоді омлет точно буде вдалим.

Просто і смачно / Фото Freepik

Секретний інгредієнт ідеального омлету – крохмаль. На відміну від борошна він не додає присмаку та робить страву легкою та пишною. На 2 яйця потрібна буквально дрібка крохмалю.

Ще один лайфхак: яйця потрібно легко перемішати, а не збивати у піну. Тоді омлет точно буде пишним.

Не треба вигадувати зайвих рухів: як за секунду почиститиварені яйця.

Джерело матеріала
loader