"Надзвичайно ніжні та пухнасті": шеф-кухарі розкрили секрети приготування ідеальних панкейків
"Надзвичайно ніжні та пухнасті": шеф-кухарі розкрили секрети приготування ідеальних панкейків

"Надзвичайно ніжні та пухнасті": шеф-кухарі розкрили секрети приготування ідеальних панкейків

Початок нового тижня можна розпочати зі смачного сніданку, який задасть тон усім наступних робочим будням.Приготуйте у ранковий час панкейки за рецептом шеф-кухарів.Грейс і Ніл дали свої поради приготування цієї страви, пише Parade.Аби приготувати панкейки, потрібно змішати борошно, розпушувач, цукор, яйця, молоко та розтоплене вершкове масло. Після цього на сковорідку наливається олія та робляться невеликі кружечки тіста й смажаться, доки не з'являться бульбашки. Потім потрібно перевернути їх та готувати до золотистого кольору, після чого панкейки можна подавати із сиропом, фруктами або будь-якою іншою начинкою.Проте кухарі кажуть, що під час приготування панкейків варто використовувати вершки, а не вершкове масло або олію. За їхніми словами, таким чином млинці не виходять мокрими.Грейс і Ніл запевняють, що панкейки виходять "надзвичайно ніжними та пухнастими"."Просто вилийте вершки на теплу сковорідку, покладіть ложки тіста в середину, і коли вершки випаруються і почнуть застигати, виштовхуйте тверду масу в боки панкейків. Зовні панкейк виходить майже карамелізованим, але всередині дуже пухнастим і м'яким. Вони також перетворюються на величезні панкейки, тому якщо ви турбуєтеся про те, скільки часу займе їх приготування цим методом, просто знайте, що вам може знадобитися лише кілька штук", - підкреслюють у Parade.Панкейки стають пухкішими, адже коли вершки нагріваються, жири відокремлюються та карамелізуються, створюючи красивий золотистий хрусткий край, однак всередині вони залишаються м'якими та пухнастими."На відміну від вершкового масла, яке може швидко підгоріти, вершки забезпечують повільне, рівномірне підрум'янення, що підсилює смак. Натуральний цукор, що міститься у вершках, також сприяє трохи солодшому, насиченішому смаку без необхідності додавання додаткового цукру в тісто. Крім того, додатковий жир у вершках допомагає запобігти прилипанню, полегшуючи перевертання", - пояснюють у матеріалі.

Джерело матеріала
loader
loader