Як по-київськи тільки ще смачніше: рецепт неймовірних котлет "Кордон Блю"
Як по-київськи тільки ще смачніше: рецепт неймовірних котлет "Кордон Блю"

Як по-київськи тільки ще смачніше: рецепт неймовірних котлет "Кордон Блю"

Ніжна і соковита грудинка, апетитний сир й хрумке панірування – все це поєднання сподобається кожному. Українська кулінарна блогерка nisenitnitsia_ поділилася рецептом неймовірних котлет "Кордон Блю", пише 24 Канал.

Котлети "Кордон Блю"

  • Час: 1 година 15 хвилин
  • Порції: 6

Інгредієнти для котлет:
– 3 курячі філе;
– шинка;
– сир;
– сіль, чорний перець – на смак.

Для панірування:
– яйця;
– борошно;
– панірувальні сухарі;
– олія для смаження.

Як приготувати котлети "Кордон Блю": дивіться відео

    Приготування:

    1. Розріжте філе на дві половини, відбийте їх, посоліть і поперчіть.
    2. Викладіть на філе шинку, сир і добре загорніть. Потім обмотайте їх і поставте в морозильну камеру на 30 хвилин.
    3. Дістаньте котлети, зніміть плівку й занурте їх у борошно, потім – у яйце, далі – у панірувальні сухарі.
    4. Смажте котлети у великій кількості олії до золотавого кольору. Потім запечіть страву під фольгою в духовці ще 30 хвилин при 180 градусах.

    Смачного!

    Сподобався рецепт? Тоді приготуйте і картопляні деруни без яєць та борошна.

    Джерело матеріала
    loader
    loader