Цей сендвіч – оригінальна інтерпретація страви з улюбленого McDonald's. Якщо ви хочете смачно поснідати або взяти перекус на роботу, кращого варіанту просто не знайти. 24 Канал радить обов'язково зберегти рецепт від Delish.
Рецепт бургера з беконом та яйцем
- Час: 20 хвилин
- Порцій: 6
Інгредієнти:
– 1 столова ложка олії;
– 1 ст.л. нейтральне масло
– 6 скибочок бекону;
– 2 столові ложки вершкового масла;
– 6 булочок;
– 6 скибочок сиру;
– 6 яєць.
Приготування:
Розігрійте духовку до 200 градусів.
Розігрійте олію на великій антипригарній сковороді на середньому вогні. Обсмажуйте бекон з обох сторін, перевертаючи його наполовину, приблизно по 2 хвилини на кожну сторону. Викладіть бекон на тарілку, застелену паперовими рушниками, щоб позбутися зайвого жиру.
У тій самій сковороді на середньому вогні розтопіть 1 столову ложку вершкового масла. Підсмажте булочки з обох сторін.
На одну частину булочок викладаємо сир, на іншу – бекон. Ставимо на кілька хвилин у духовку.
На тій самій сковорідці смажимо яйця.
Збираємо бургери та подаємо теплими.
Смачного!
Страва з історією: як приготувати лемішку.