Більше не купуватиме в магазині: готуємо печиво "Вушка" з цукром, як у дитинстві
Більше не купуватиме в магазині: готуємо печиво "Вушка" з цукром, як у дитинстві

Більше не купуватиме в магазині: готуємо печиво "Вушка" з цукром, як у дитинстві

Домашнє печиво виглядає, як магазинне, але набагато смачніше. Щоб посилити смак, варто додати трохи кориці. Рецептом "Вушок" з цукром ділиться 24 Канал з посиланням на фудблогерку Юлія Сенич.

Печиво "Вушка" з цукром

  • Час: 30 хвилин
  • Порції: 1

Інгредієнти:
– 1 упаковка тіста листкового;
– 150 грамів цукру;
– 2 столові ложки кориці;
– 1 столова ложка вершкового масла.

Як приготувати печиво "Вушка": дивіться відео

Приготування:

  1. Розморожене листкове тісто змастіть розтопленим маслом і посипте цукром з корицею.
  2. Складіть до центру, як на відео, і наріжте на шматочки, шириною 0,5 сантиметрів.
  3. Перекладіть печиво на деко і відправте випікатися в розігрітій духовці до 200 градусів на 20 хвилин.

Смачного!

Сподобався рецепт? Тоді приготуйте і домашнє морозиво всього з трьох інгредієнтів.

Джерело матеріала
loader