Відварені овочі відіграють вирішальну роль у формуванні смаку та текстури салату. Нерідко кулінари стикаються з такими проблемами, як надмірна жорсткість овочів або, навпаки, їх розвалювання в процесі приготування. Як правильно зварити овочі, розповідає 24 Канал з посиланням на Arguments.
Як правильно варити інгредієнти
У стандартній кухонній процедурі важливо почати з миття та чищення моркви та картоплі. Після цього овочі слід заздалегідь нарізати, щоб їх можна було швидко додати до страви. Варити компоненти можна в одній каструлі.
Почніть зі змішування маленької ложки солі та цукру з великою ложкою оцту та нарізаною кубиками морквою. Дайте суміші закипіти, а через п'ять хвилин додайте картоплю.
Через 10 хвилин після приготування інгредієнти відкиньте на друшляк, а потім обдайте холодною водою.
Цей підхід дозволяє швидко приготувати компоненти, які зберігають ідеальну форму без докладання зайвих зусиль.
А ви знаєте: чому банани швидко чорніють і як правильно їх зберігати.