Український шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво поділився в Instagram рецептом картопляного пюре з часником. За його словами, це смачний гарнір з гострою, але делікатною ноткою часнику, передає 24 Канал.
Картопляне пюре з часником від Ектора
- Час: 40 хвилин
- Порції: 2
Інгредієнти:
– 500 грамів картоплі;
– 50 грамів вершкового масла;
– 50 мілілітрів молока;
– 1 зубчик часнику;
– 20 мілілітрів олії;
– 10 грамів зелені.
Як приготувати картопляне пюре з часником: дивіться відео
Приготування:
- Відварену картоплю вичавіть через прес, а потім перетріть через сито.
- Перекладіть у сотейник і варіть на малому вогні, поступово додаючи масло й олію та постійно помішуючи. За принципом заварного крему.
- Зніміть з вогню, додайте молоко і ретельно перемішайте.
- Додайте часник та зелень. Ще раз перемішайте.
Смачного!
Сподобався рецепт? Тоді приготуйте ще швидку закуску з листкового тіста, ковбаси та сиру.