Ідеальний соус до будь-якого м'яса: качки, крилець гриль чи іншого
Ідеальний соус до будь-якого м'яса: качки, крилець гриль чи іншого

Ідеальний соус до будь-якого м'яса: качки, крилець гриль чи іншого

Цей соус колись був створений для конкретної страви, але потім став універсальним.

Спочатку цей соус розробляли виключно для качки, але його багатий смак, як з'ясувалося, прекрасно підходить до будь-якої птиці – від курки до індички. Проте варто зауважити, що цей рецепт потребує суворого дотримання пропорцій і інгредієнтів, адже це не просто соус, а класичний кулінарний рецепт, який краще не змінювати.

Інгредієнти

часник
4-5 зубчиків
натуральний мед
100 г
бальзамічний оцет
25 г
соєвий соус
100 г
кінза
невеликий пучок
рослинна олія
200 мл

Процес приготування:

  1. Підготуйте всі інгредієнти: почистіть зубчики часнику, помийте зелень.
  2. Викладіть інгредієнти в чашу блендера і подрібніть до однорідного стану.

Готовий соус перелийте в окрему миску і подавайте до столу. Зберігати його можна в холодильнику в герметичній тарі.

Джерело матеріала
loader