Шоколад та кокос – чудовий дует, який завжди радо зустрічають рідні та гості. Для нього не обов'язково випікати торт, достатньо буде рецепту рулету. 24 Канал пропонує скористатися порадами порталу "На пенсії".
Рецепт шоколадно-кокосового рулету
- Час: 30 хвилин + 1 година
- Порцій: 4
Інгредієнти:
– 200 грамів пісочного печива;
– 2 столові ложки какао-порошку;
– 20 грамів цукру;
– 100 мілілітрів води.
Для начинки:
– 80 грамів розм’якшеного вершкового масла;
– 80 грамів кокосової стружки;
– 60 грамів цукрової пудри.
Приготування:
Печиво помістіть у чашу блендера з насадкою «металевий ніж» і перебийте до стану дрібної крихти.
Розчиніть цукор у воді.
У глибоку миску висипте крихту з печива, додайте какао-порошок і добре перемішайте. Поступово вливайте воду з розчиненим цукром, помішуючи, поки суміш не набуде пластичної консистенції.
Розм’якшене вершкове масло збийте з цукровою пудрою міксером до стану крему. Додайте кокосову стружку й акуратно перемішайте.
На фольгу або харчову плівку викладіть шоколадну масу, розрівняйте, формуючи прямокутник приблизно 20х25 сантиметрів.
Розподіліть кокосову начинку по поверхні шоколадної маси. Акуратно скрутіть усе в рулет.
Загорніть рулет у фольгу або харчову плівку та покладіть у морозильну камеру на одну годину.
Після охолодження дістаньте рулет, наріжте його невеликими шматочками й подавайте до столу.
Смачного!
Користь і простота: які рецепти, які допоможуть після свят.