Ви дізнаєтеся:
У той час, як деякі люди звикли зберігати курячі яйця на полицях на кухні або в інших місцях, багато хто стверджує, що холодильник - це найбільш правильне місце для них.
Щоб вирішити цю давню суперечку, експерти Egg Info, що входять до групи British Lion eggs, поділилися правильною відповіддю, пише The Mirror.
За словами експертів, головне переконатися, що яйця зберігаються за температури нижче 20 градусів за Цельсієм, і що вони не перебувають в умовах постійних перепадів температур. Їх не можна постійно переміщати з холодних приміщень у теплі й навпаки. Однак те, чи варто вам зберігати їх у холодильнику, насправді залежить від того, де ви живете та вашої кухні.
"Якщо у вас є прохолодна комора, яка не нагрівається, коли температура на кухні підвищується, це добре для зберігання яєць, але хоча звичайна кухонна шафа може здаватися відносно постійним середовищем, температура все одно може коливатися під час приготування їжі, коли виділяється багато тепла або пари.
Як зазначають експерти, все-таки найкраще зберігати яйця в холодильнику - таким чином температура завжди буде постійною, і яйця будуть свіжішими.
"Коли ви плануватимете використати їх, спробуйте залишити яйця поза холодильником приблизно на 30 хвилин, щоб нагрійте їх до кімнатної температури, інакше час приготування може змінитися залежно від того, як ви їх використовуєте", - зазначають експерти.
Крім того, вони також радять зберігати яйця в оригінальній упаковці, а не перекладати на полицю для яєць у холодильнику.
Вас також може зацікавити:
The Daily Mirror
The Daily Mirror - британська національна щоденна газета у форматі таблоїд та є першим представником таблоїдної журналістики.
Газету заснував Альфред Хармсворт 2 листопада 1903 року. Спочатку Daily Mirror замислювалася як газета для жінок, що видається жінками, і мала стати "віддзеркаленням жіночого життя". Це не принесло успіху, тому Хармсворт вирішив зробити газету кольоровішою і з ширшим колом висвітлюваних питань, пише Вікіпедія.