Без кип'ятіння та стерилізації й всього з 2 інгредієнтів: готуємо полуничне варення
Без кип'ятіння та стерилізації й всього з 2 інгредієнтів: готуємо полуничне варення

Без кип'ятіння та стерилізації й всього з 2 інгредієнтів: готуємо полуничне варення

24 Канал з посиланням на News24 розповідає, як приготувати варення з полуниці без заморожування, кип'ятіння і стерилізації. Простішого рецепта ви вже не знайдете!

Варення з полуниці без заморожування, кип'ятіння і стерилізації

  • Час: 30 хвилин – приготування (5 годин "спокою")
  • Порції: 1

Інгредієнти:
– 2 кілограми полуниці;
– 2 кілограми цукру.

Приготування:

  1. Ягоди добре вимийте і викладіть на сито так, щоб вони повністю встелили дно.
  2. Приберіть хвостики. Викладіть ягоди в місткість, посипавши цукром. Зверху також засипте цукром і відкладіть ще 200 грамів цукру на майбутнє.
  3. Накрийте кришкою і залиште на 4 – 5 годин, помішуючи час від часу.
  4. Банки вимийте і простерилізуйте разом з кришками. Розкладіть варення в банки і зверху насипте цукор – близько 2 столових ложок цукру на банку.
  5. Прикрутіть кришки на банку і перенесіть варення в підвал.

Така свіжа та ароматна заготовка буде зберігатися до наступного сезону.

До слова, полуничне варення стане ідеальним доповненням панкейків.

Джерело матеріала
loader