Більшість помиляється: як правильно загортати картоплю у фольгу для запікання
Більшість помиляється: як правильно загортати картоплю у фольгу для запікання

Більшість помиляється: як правильно загортати картоплю у фольгу для запікання

Багато хто все життя неправильно користується фольгою, бо не розуміє різниці між її двома сторонами.

Ви дізнаєтесь:

На кухні досить часто фольга використовується для запікання страв, однак мало хто звертає увагу на те, що у неї є дві сторони - матова і блискуча. Різниця між ними насправді дуже важлива у процесі приготування їжі.

Главред дізнався, що матова сторона фольги у десять разів швидше пропускає тепло, ніж блискуча. Про це у своєму TikTok розповіла українська блогерка Олена Профатіловна.

За її словами, якщо загортати картоплю чи м'ясо для випікання у фольгу блискучою стороною вгору, то страва у духовці пробуде значно довше, ніж очікувалося.

Дивіться відео, як правильно використовувати фольгу:

Натомість, для швидкого та якісного приготування картоплі у духовці потрібно обгорнути її фольгою, використовуючи матову сторону доверху. Готова страва, за словами блогерки, буде ще й більш пропечена.

Інші новини:

Хто така Олена Профатіловна?

Олена Профатіловна - українська блогерка, що розповідає у TikTok про корисні поради і лайфхаки, а також знімає огляди цікавих товарів з українських магазинів. Її сторінку у TikTok вподобали більше 165 тисяч користувачів.

Джерело матеріала
loader
loader