Бульйон вийде прозорим як озеро: який секрет про воду для страви знають досвідчені господині
Бульйон вийде прозорим як озеро: який секрет про воду для страви знають досвідчені господині

Бульйон вийде прозорим як озеро: який секрет про воду для страви знають досвідчені господині

Один з головних критеріїв вдалого бульйону – його прозорість. Так, в процесі приготування важливо збирати шумовиння, але на результат може вплинути навіть вода, розповідає 24 Канал з посиланням на портал Doradca smaku.

Яку воду використати для бульйону

Досвідчені господині та кулінари переконані, що найкращим бульйон виходить тоді, коли його приготування починається з дуже холодної води. Відтак, вони радять класти кістки або курку одразу в каструлю.

Бульйон вийде прозорим як озеро: який секрет про воду для страви знають досвідчені господині - Фото 1

Чудовий результат / Фото Pixabay

Також вони зазначають, що для певності потрібно використовувати фільтровану воду. Якщо такої можливості немає, то вода з крана повинна добре стекти, інакше бульйон вийде каламутним й не надто апетитним.

Він завжди працює на "відмінно": універсальний та смачний маринаддля курочки.

Джерело матеріала
loader
loader