Пропонуємо вам приготувати відбивні в хрусткому паніруванні, які не потрібно смажити. Відбивні в духовці виходять смачними і без зайвої олії, тому набагато корисніші за традиційні.
До речі, час запікання залежить від товщини відбивних, повідомляє Главред із посиланням на katherine.khoma.
Відбивні в духовці - рецепт
Інгредієнти:
Куряче філе розріжте на пластини, злегка відбийте молотком і посоліть.
Окремо в мисці змішайте панірувальні сухарі з перцем, паприкою і часником.
Яйця добре збийте. Кожну відбивну запаніруйте в борошні, потім покладіть у яйця й обваляйте в сухарях.
Форму застеліть пергаментом, викладіть туди відбивні, полийте злегка оливковою олією і поставте в духовку за температури 200 градусів на 15-20 хвилин.
Смачного!
Дивіться відео, як готувати відбивні в духовці:
Вас може зацікавити:
Хто така katherine.khoma?
katherine.khoma - популярний кулінарний блогер у соцмережі Instagram. Авторка блогу регулярно публікує цікаві рецепти вишуканих страв. На tkatherine.khoma підписані понад 12 тисяч користувачів соцмережі Instagram.